Τέταρτος χρόνος Αμάγκι

P
Amagi

Τέταρτος χρόνος Αμάγκι

Με τρία χρόνια καθυστέρηση, ανεβαίνει σήμερα, επιτέλους, το site τού Αμάγκι. Θα φιλοξενεί κείμενα γύρω από την πολιτική, τον πολιτισμό και την οικονομία, θα έχει ανταποκρίσεις από πόλεις του εξωτερικού, θα συζητά με ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα αναδεικνύει αστικά σημεία και δράσεις που έχουν αξία.

Φυσικά, από το site μας θα ακούτε (θα ακούμε) και το σταθμό, πατώντας το κουμπάκι στον player (ή το μήλο για όσους μάς ακούν από συσκευές τής Apple), που μπήκε πλέον στον τέταρτο χρόνο της ζωής του και φέτος έκανε και την ποιοτικότερη ανανέωσή του μέχρι σήμερα. Τέταρτος χρόνος: μεγαλώσαμε, κι εμείς κι εσείς. Αν και είμαστε ακόμη εδώ όπως και την πρώτη ημέρα — με τρέμουλο, και με τρακ.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την προσοχή, και κυρίως για την αγάπη σας. Ο Αμάγκι είναι μια μεγάλη κοινότητα ανθρώπων που, αν και δεν έχουν συναντηθεί μεταξύ τους, αν και δεν είναι όμοιοι, αν και συχνά είναι «αντίπαλοι» πολιτικά, συνιστούν μια ευρεία οικογένεια, που μπορεί να συζητά, να τραγουδά, να γράφει, να διαβάζει, να βλέπει κινηματογράφο και τηλεόραση, να περπατά στους δρόμους, να πηγαίνει στα μαγαζιά, να ονειρεύεται και να ελπίζει.

Η ύλη μας θα ανανεώνεται πολύ συχνά και θα διακινείται από τα social media, και φυσικά από τη Σελίδα μας στο Facebook, από το λογαριασμό μας στο Twitter, και από τα προφίλ των συντακτών.

Καλή σεζόν σε όλους μας!

Amagi