Τίποτα δεν σκάει σαν πυροτέχνημα

P
Το ελληνάκι

Τίποτα δεν σκάει σαν πυροτέχνημα

Με αφορμή τη νέα λαϊκή εντολή για σύσταση αριστεροφασιστικής κυβέρνησης, ανακοινώθηκε χθες το βράδυ και το «πολυαναμενόμενο» κυβερνητικό σχήμα. Και να σου πάλι τα «πυροτεχνήματα» και οι πτώσεις από τα σύννεφα. Facepalms ανά τους κύκλους τού «μετριοπαθούς Κέντρου» αντήχησαν σε όλη την επικράτεια. Και η επικράτεια ξύθηκε λίγο, και άλλαξε πλευρό.

Επί της ουσίας: δεν υπάρχουν πυροτεχνήματα. Δεν υπάρχουν υπουργοποιήσεις, αποφάσεις, δηλώσεις και γενικώς πολιτικά τεκταινόμενα που θα έπρεπε να μας εκπλήσουν. Ο γάμος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του Ιανουαρίου ήταν η λογική συνέχεια των αρραβώνων που έγιναν στις πλατείες της αγανάκτησης και του «αντιμνημονίου». Τότε όμως, το μετριοπαθές Κέντρο ήταν που ξυνόταν και γύριζε πλευρό. Εκείνες οι ζυμώσεις ήταν τα πραγματικά πυροτεχνήματα. Τα «ΒΙΝΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΔΗ ΚΑΘΕ ΕΛΙΝΑΣ!!!!» που κατέκλεισαν την αρχική σελίδα του YouTube μέσα σε ένα χρόνο και έγιναν viral στις καφετέριες των πιτσιρικάδων και στα καφενεία των ανέργων.

Τα υπόλοιπα, οι χαριτωμενιές με τα χιτώνια του Καμμένου, τα τουί του πόρτα-πόρτα και τα λαϊκά γλέντια με την LGBT σημαία να ανεμίζει δίπλα στον Νικολόπουλο, είναι για εσωτερική κατανάλωση στα social media.